Homepage » Small Group Training Groningen

Small group training groningen

Met kenny nuijens
4c8418acb75d491f7

Small group Fitness groningen

Small Group Trainen met vrienden of vriendinnen misschien leuker dan alleen?

Small group training Groningen is ook bij de Basic Fit op de Antillenstraat. Hier train je samen met mij als personal trainer in een kleine groep. Bovendien neem je de voordelen mee in deze small group training en zijn de kosten wat lager dan bij een personal training in Groningen.
Dit duidt ook al snel op de meerwaarde van small group training. Je kan goed naar je doelen werken door de persoonlijke aandacht die tijdens de personal training ook wordt nagestreefd.

Maar nu heb je mensen om je heen die je al dan niet kent, maar wel een indirecte connectie mee hebt. Met deze connectie bedoel ik dezelfde doelstellingen die we tijdens de small group training in Groningen najagen!

Small Group Training, what is it all about?

Train jij liever in een groep verband? Dan is small group training een ideale oplossing voor jou. Op afstemming van jouw doelstellingen wordt jij in een community geplaatst met de sporters die aansluiten op jouw niveau. Via de community worden de tijden van de trainingen en eventueel locatie onderling afgesproken.

Wat gaan we doen?

Tijdens de small group training vind ik het belangrijk om te blijven motiveren. Bovendien is plezier een belangrijke factor om op lange termijn naar je persoonlijke doelen te streven. Daarnaast streef ik graag naar de perfectie in de uitvoering van fitness oefeningen. Een personal trainer is daarin onmisbaar, want de kennis en kunde bij elke oefening is weer anders. Ook zijn er eindeloos veel fitness oefeningen in de sportschool te doen!

We trainen gezellig in groepsverband gericht op jouw doelen met deze small group training in Groningen! Ik verwelkom je graag bij Sportschool Basic Fit in Groningen aan de Antillenstraat.

Het wordt zo vorm gegeven dat elke training een geheel nieuwe ervaring zal zijn. Met deze training komen er onderlinge competitie elementen terug en ben jij de grenzen voor jezelf aan het ontdekken. 

Tijd en dag

De Small group training Groningen vindt iedere maandag, dinsdag en woensdag plaats in sportschool Basic Fit in Groningen op de Antillenstraat.

  • Maandag 11:15 tot 11:45 Core Training
  • Dinsdag 18:30 tot 19:00 Core Training
  • Woensdag 16:15 tot 17:00 Reguliere Small Group Training
  • Woensdag 18:30 uur tot 19:00 Core Training
IMG_0280

Personal trainer groningen

  • 6 jaar in de fitness
  • 2 jaar fitness instructeur
  • 2 jaar groepslesinstructeur

Small group training groningen

Samen sporten is toch veel leuker?

Small group training groningen
Bekijk mijn prijzen
 

€30,- Per KAART

Per training €6,-

 

€50,- Per KAART

Per training €5,-

5 Strippenkaart
€ 30,00
10 Strippenkaart
€ 50,00
Personal training groningen
Slimfitpersonaltraining

Van Personal Training tot voedingsadvies. Alle wordt binnen Slim Fit uitgevoerd vanuit passie.
   

Het begon als een hobby om beginnende sporters te helpen binnen de fitness. Maar ondertussen geef ik personal training in Groningen en geef ik voedingsadvies met veel plezier!

 

Waar wij slimfit worden

Basic Fit Antillenstraat
Antillenstraat 7E, 9714 JT Groningen


Contact