Homepage » Personal training Groningen

Personal training Groningen

Met kenny nuijens
personal-training-groningen

Personal fitness Basic-Fit Groningen

Personal trainen met Kenny Nuijens

Personal training bij Slim fit is doelen stellen en die nastreven. Kenny gaat als personal trainer zeer gestructureerd met jou aan de slag in sportschool Basic Fit Groningen (Antillenstraat). 

We gaan niet alleen maar voor structuur. Bovendien is mijn personal training er ook om fitter, gezonder of gespierder te worden. We maken daarom samen een persoonlijk plan dat volledige aansluit op jouw persoonlijke doelen.

Naast mijn personal training Groningen, besteed ik ook aandacht aan jou als persoon. Er is voldoende ruimte om contact met mij te hebben. In mijn personal training pakketten zie je dat ik via Whatsapp goed bereikbaar ben voor dagelijkse vragen en dergelijken!

Personal Fitness Groningen, hoe werkt dat?

Voor de personal training hebben we een aantal doelstellingen geformuleerd. Daaropvolgend worden sport specifieke metingen uitgevoerd, waaronder de vetpercentage meting. 

We houden ook een dagboek bij op het gebied van voeding en de welbekende BRAVO factoren (bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning). Deze factoren zijn sterk van invloed op jouw gezondheid. 

Vanuit daar wordt er een vier weeks traject opgesteld om in die eerste fase een basis te creëren en zelf te ontdekken hoe jij ervoor staat in mijn personal training Groningen.

Hierop volgend zullen we aandacht besteden aan de vier weken die volgen op het eerste traject. Na deze acht weken worden de eerste testen opnieuw uitgevoerd. Daaropvolgend gaan we kijken wat de personal training en jouw inzet voor effect heeft gehad. 

Sinds september 2019 gebruikt Slim Fit een eigen app!

Basic Fit Antillenstraat Groningen

Mijn personal training is toegankelijk voor jou als beginnende sporter in de fitness. Om alle ins en outs van de fitness mogelijkheden in Groningen te ontdekken, gaan we bij de Basic Fit Groningen Antillenstraat aan de slag. Hiervoor dien je een abonnement te hebben waarmee je kunt sporten bij Sportschool Basic Fit Groningen aan de Antillenstraat. 

Ben je bereid om jezelf te veranderen? Dan gaan we voor fitter, gezonder of gespierder met mijn personal training Groningen. You ready? Slim Fit is!

personal-trainen-groningen

Personal trainer Groningen

Als Personal trainer bij Basic Fit Antillenstraat heb ik zes jaar ervaring in de fitness met meerdere aspecten van personal training in Groningen. Voordat ik Personal trainer werd, heb ik twee jaar gewerkt als fitness instructeur bij een lokale sportschool in Groningen. 

In die weg heb ik ook nog het personal fitness pad bewandeld als groepsles instructeur van o.a. bootcamp en boks gerelateerde trainingen.

GRATIS PERSONAL TRAINING GRONINGEN

Personal training is natuurlijk niet stap 1. Laten we beginnen met een kennismaking in Groningen. Tijdens de kennismaking leer je mij als Personal Trainer kennen en ook als persoon. Aan de hand van jouw wensen en behoeften brengen we doelstellingen in kaart voor de meest effectieve personal training in Groningen.

Aan de hand van de bepaalde doelstellingen kijken we welk Personal training pakket het beste bij jou past en maken we een vervolgafspraak voor de metingen.

Voor de personal training doen we een vetpercentage meting. Vetpercentages kunnen we op een eindeloos aantal manieren meten. Maar wij doen het met een huidplooimeting van vier punten, hiermee meten we jouw vetpercentage.

Na de personal training in Groningen ga je deze meting nog vaker zien. Want de personal training moet natuurlijk goed zijn werk doen net als de personal trainer. Daarom meet ik graag om de zes weken het vetpercentage opnieuw om samen de resultaten te meten, want daar doen we het voor!

De resultaten zullen na een aantal personal training sessie worden besproken waarbij we de doelstellingen nogmaals afgaan. Ook zullen in deze sessie met de personal trainer de sport specifieke metingen plaatsvinden.

Personal training in Groningen is aardig bekend. Maar macro’s? Een macro die wij meten is bijvoorbeeld de leeftijd, het gewicht en de lengte. Zo kan de personal trainer goed inzicht krijgen in de mogelijkheden. Hiernaast is het voor de personal training belangrijk om te weten wat jouw beweegpatroon is op dit moment. Ook dat is een macro!

Personal trainer kenny is

Doelgericht

 Aan de hand onze kennismaking gaan we met jouw wensen en behoeften doelgericht trainen voor de meest effectieve personal training in Groningen.

Gediplomeerd

Ik ben een personal trainer in Groningen met twee diploma’s. Ik studeer Sportkunde en ben een gecertificeerd Move it instructeur(funxtion). 

Enthousiast

Heb je energie nodig? Leen wat van mij! Ik vind het ontzettend leuk om samen met jou de personal training in te gaan met bakken vol enthousiasme. 

Wat anderen zeggen over
mijn personal training groningen

" Hele spontane trainer en heeft er genoeg verstand van, ik heb een 8 weeks schema van Kenny gevolgd en ben zeer tevreden met het resultaat. Ook de “small group training” die meestal elke woensdag hebben is ook heel fijn ik merk dat mijn uithoudingsvermogen steeds beter wordt wat natuurlijk ook belangrijk is. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Kenny"
Jordi
Personal training & small group training

Personal trainer basic fit groningen

Persoonlijke trainer Basic Fit Antillenstraat

Ook ik heb ooit mijn eerste dag in de sportschool gehad met de intentie om fitter en breder te worden. Ik kan mezelf nog goed herinneren dat ik aan het begin geen idee had waar ik moest beginnen en de mensen naast mij maar na deed omdat ik zag dat zij er fitter uitzagen. Na lekker na apen, maar uiteindelijk door veel zelf studies, werd alles een stuk duidelijker.

Zo duidelijk dat personal trainer zijn een passie werd die ik het liefst aan iedereen wil bijbrengen. Mijn 6 jaar aan ervaring in fitness kan ik gebruiken om jou te leren hoe je in veel kortere tijd een dergelijke doelstelling behaald.

Alles vanuit passie voor fitness

Het grote voordeel voor jou is dat ik alles vanuit mijn passie doe en ik jou de kennis geef die relevant is bij het fitter worden, zonder dat je dit zelf hoeft uit te zoeken. Kortom, meer trial en minder error.

Ervaring in de fitness en sport

  • 6 jaar in de fitness
  • 2 jaar fitness instructeur
  • 2 jaar groepslesinstructeur
  • Gediplomeerd Fitness Instructeur A
  • Basis sportpsychologie
basic-fit-antillenstraat

Personal Trainen in Basic Fit Antillenstraat

Kenny Nuijens

Ik ben opgegroeid in Den Helder, een kleine stad in het uiterste noorden van Noord-Holland, 21 jaar ben ik daar gebleven totdat ik meer uit mezelf wilde halen, namelijk een HBO studie in het andere noorden, Groningen.

Vol met trots ben ik naar Groningen verhuisd met de intentie om daar een nieuw leven op te bouwen, zoveel mogelijk mensen te helpen, mijn HBO diploma te halen en een succesvolle onderneming te starten als personal trainer in Groningen.

Basic Fit Antillenstraat Groningen

Een leuke en functionele sportschool in Groningen gezocht? Basic Fit Antillenstraat Groningen is mijn thuishaven voor Personal trainingen.

Hier vind je de daluren en de drukke uren, maar het is niet altijd overvol. Als Groninger ben je van harte welkom in de Basic Fit Antillenstraat voor mijn personal training. Het Fitnesscentrum beschikt over een afstand van 200 meter tot de bushalte. Bovendien is er genoeg ruimte om zelfstandig te fitnessen, small group trainingen van mij te volgen en natuurlijk om persoonlijk te trainen

basic-fit-antillenstraat-groningen

Sportfaciliteiten Basic Fit Groningen Antillenstraat

Naast de sportschool op de Antillenstraat heeft Basic Fit meer dan 700 clubs in Nederland en breidt nog uit ook. Alle Clubs bezitten de meest verse fitnessapparaten van Technogym en Matrix. Zelf geef ik ook groepslessen aan de Antillenstraat bij Basic Fit.

Naast mijn personal trainingen in de Basic Fit geeft het fitnesscentrum je ook de mogelijkheid online begeleiding te volgen en ondersteuning te vinden in de Basic Fit App. 

Maar wil je echt persoonlijke begeleiding in Basic Fit Antillenstraat Groningen? Vraag dan een gratis intake aan bij mij!

Nog geen lid bij Basic Fit Antillenstraat?

Slim fit app

Voortgang, voeding en workouts: allemaal in één app.

Met deze app word je volledige profiel vormgegeven. Heb je moeite met het onthouden van de oefeningen? Dat is nu geen probleem meer want alles staat digitaal afgebeeld.

Video’s, instructies, herhalingen en het gewicht dat je gebruikt tijdens oefeningen wordt allemaal bijgehouden.

Prijzen voor een keer per week personal training

Personal training pakketten

32 WEKEN
PERSONAL TRAINING

 

1 x per week

€179,- Per maand

Persoonlijk plan

Persoonlijk voedingsadvies

Sportspecifieke metingen

Wekelijkse online coaching

52 WEKEN
PERSONAL TRAINING

 

1 x per week

€159,- Per maand

Persoonlijk plan

Persoonlijk voedingsadvies

Sportspecifieke metingen

Wekelijkse online coaching

16 WEKEN
PERSONAL TRAINING

 

1 x per week 

€189,- Per maand

Persoonlijk plan

Persoonlijk voedingsadvies

Sportspecifieke metingen

Wekelijkse online coaching

Prijzen voor twee keer per week personal training

Personal training pakketten

32 WEKEN
PERSONAL TRAINING

 

2 x per week 

€299,- Per maand

Persoonlijk plan

Persoonlijk voedingsadvies

Vetpercentage meting

Wekelijkse online coaching

52 WEKEN PERSONAL TRAINING

 

2 X PER WEEK  

€269,- Per maand

Persoonlijk plan

Persoonlijk voedingsadvies

Vetpercentage meting

Wekelijkse online coaching

16 WEKEN
PERSONAL TRAINING

 

2 X PER WEEK 

€319,- Per maand

Persoonlijk plan

Persoonlijk voedingsadvies

Vetpercentage meting

Wekelijkse online coaching

Personal training groningen
Slimfitpersonaltraining

Van Personal Training tot voedingsadvies. Alle wordt binnen Slim Fit uitgevoerd vanuit passie.
   

Het begon als een hobby om beginnende sporters te helpen binnen de fitness. Maar ondertussen geef ik personal training in Groningen en geef ik voedingsadvies met veel plezier!

 

Waar wij slimfit worden

Basic Fit Antillenstraat
Antillenstraat 7E, 9714 JT Groningen


Contact